Musikfest på nationaldagen

För andra året i rad kommer en rytmisk och färgsprakande musikfest att fylla Stockholms gator och hörn. Under nationaldagen den 6 juni förvandlas huvudstaden till en stor scen där alla musikfrälsta äntligen får chans att framföra sin egen musik. En minst sagt underhållande dag för såväl artist som publik.

Make Music STHLM och Kulturförvaltningen står som arrangörer för den 12 timmar långa musikfesten. Anmäl dig själv som soloartist eller som bandmedlem redan nu. Men om du inte är musikaliskt begåvad men hemskt gärna vill komma som åskådare går det minst lika bra. Dessutom finns det väl inget bättre än att få att uppleva livemusik gratis.

- Make Music är ett endagsevenemang med mottot - gratis musik, för alla, överallt. Genom dessa ledord fyller man städer världen över med musik under en dag. I år satsar vi på att göra Make Musik i Stockholm ännu större än föregående år, berättar projektledaren Alice Lebrendonchel.

6 maj är sista anmälningsdag för band och artister som vill medverka. Vill du hyra ut en plats eller ett ställe för en artist eller ett band att spela på är sista anmälningsdag den 6 april. FAnmäl dig på www.makemusiksthlm.com.