No Fun Fest Sweden 2009

För några år sedan poppade No Fun Fest upp lite här och var i media. Festivalen inriktade sig på att ta till sig den bästa av musik med mycket ljud i sig, i media kallat avantgarde. Varje gång man läste om det fick man också en ganska stark ågren över att man inte tog sig till var det nu råkade vara i USA.

Detta har dock löst sig extremt behändigt för oss här i Sverige. Nu kommer nämligen No Fun Fest Sweden 2009 hållas hos Fylkingen i Münchenbryggeriet. Artisterna som spelar håller samma extremt höga klass som vanligt, så man bör hårdboka in 18-20 september (med öppningsfest den 17, på en plats som ska utannonseras) redan nu.

1 juli släpps biljetterna för alla tre dagarna för 75 €, och 20 juli släpps endagsbiljetter för 20 €. Var man köper dessa är oklart, men man kan nog hålla koll på hemsidan eller gå med i mailgruppen för att veta mer exakt. Annars uppdaterar vi så fort vi vet.

Om man trodde sig veta att september var bra redan på grund av Wolf Eyes och Deerhoof, så blev det just en av de bästa månaderna någonsin i konsertlivet här.

Logo: Maya Miller