Nobelberget Nattmarknad

Nobelberget Nattmarknad

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Nobelberget (natt-)marknad bjuder in till en sista svängom innan hösten knackar på dörren. Den 31 augusti blir marknaden din kvällskavaljer med bl.a. Hästpojken och Morabeza Tobacco på scen, sagostund med succéföreställningen Bland Drakar och Dragqueens, och blåsbandsfest med Lele lele Orchestra vs FestiByn.
Utöver ett gediget scenprogram samlas alltså ett gäng mat- och dryckesutställare för att sätta guldkant på besökarnas kväll. Bland medverkande aktörer märks bland annat lokala microbryggerier, ekologiska och bio-viner från småskaliga producenter och hantverksdryck såsom must, kombucha och lemonad.

Den hungrige kan strosa omkring bland food trucks och matvagnar och låta nosen visa vägen bland indiskt, grekiskt, burgare, pannkakor, vegetariskt eller mexikanskt. Den shoppingsugna bjuds in till att handla hållbart bland begagnade cyklar, hydroponiskt odlade grönsaker och örter från Sickla, vintagekläder och lokal design. För den pysslige arrangeras en drömfångarworkshop och en “gosedjursremix” som upplevs bättre än beskrivs.
Marknaden har öppet 16:00-22:00 och har fri entré hela dagen.

Information
  • Datum
    31 aug. 2019
Adress
Marcusplatsen, Nacka, Sverige
Hemsida
Facebook-event