Nordic Light Sveriges bästa boutiquehotell

Designhotellet Nordic Light Hotel med sin eleganta inredning och det genomgående ljustemat har nu blivit utsedd till Sveriges bästa boutiquehotell för tredje året i rad. Tävlingen "Sweden's Leading Boutique Hotel" arrangeras av reseindustrins motsvarighet till Oscarsgalan - World Travel Awards.

- Att få det här priset för tredje året i rad är ett fantastiskt bra betyg på att vi lyckas hålla en hög service- och upplevelsenivå för våra gäster, även med en ökad konkurrens. Och att vårt koncept att alltid sträva efter att ge våra gäster en unik upplevelse genom förändrade miljöer, installationer, ljus, musik och atmosfär i kombination med hög servicenivå fungerar. Vi är otroligt stolta över den här utmärkelsen, säger Tobias Ekman, VD för Nordic Hotels.

De nominerade i tävlingen var topphotellen Berns Hotel, Elite Hotel Stockholm Plaza, Hotel J Nacka Strand, Ice Hotel och Lydmar Hotel. Slutligen var det alltså Nordic Light som kammade hem priset. I bedömningen tittade man bland annat på kreativitet, service och fokus på gästupplevelsen.