Lydmar Hotel

4,8
4 betyg
Hotell
Lydmar Hotel
4,8
4 betyg

På resande fot fast ändå hemma, så upplever man det som gäst på Lydmar Hotel. Här står ingenting stilla då man valt att vara lika ombytliga, okonventionella och nytänkande som sina selektiva gäster. Alla rum är unika på hotellet med omsorgsfullt utvald, prisbelönt inredning.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4

Recensioner av Lydmar Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag älskar det här hotellet. En perfekt mix av hemma-hos och lyx, man vill bara flytta in!

Fantastiskt mysigt hotell! Rummen är lyxiga, badrummen stora och fina, sängen fantastiskt skön. Fanns locktång på rummet, service om något! Litet, mysigt och mer hemtrevligt än andra stora hotell i stan. Frukosten är jättebra, likaså drinkarna i...

Jag älskar hotellrummen! Mysigt och modernt inrett med känsla av kvalitet. Vi hade ett större rum med magisk utsikt åt två håll. Stora härliga kuddar är ett plus. God mat i restaurangen också och jättetrevlig personal. Badrockarna hade kunnat var...

Listad i: Restauranger

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4

Representerar du Lydmar Hotel?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Lydmar Hotel?

Lydmar Hotel ligger på Södra Blasieholmshamnen 2, City, Norrmalm. I närheten ligger Blasieholmen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 350m).