Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

På resande fot fast ändå hemma, så upplever man det som gäst på Lydmar Hotel. Här står ingenting stilla då man valt att vara lika ombytliga, okonventionella och nytänkande som sina selektiva gäster. Alla rum är unika på hotellet med omsorgsfullt utvald, prisbelönt inredning. Här finns även omtyckta Lydmar Restaurang.

Användarbilder på Lydmar Hotel Visa alla

  • Lägg till bild
  • Snacks  – Bild från Lydmar Hotel av Annelie V.
  • Piggvar och gnocci under skum.  – Bild från Lydmar Hotel av Annelie V.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 aug 2018

Fantastiskt mysigt hotell! Rummen är lyxiga, badrummen stora och fina, sängen fantastiskt skön. Fanns locktång på rummet, service om något! Litet, mysigt och mer hemtrevligt än andra stora hotell i stan. Frukosten är jättebra, likaså drinkarna i... Visa hela »

27 mar 2020

Jag älskar hotellrummen! Mysigt och modernt inrett med känsla av kvalitet. Vi hade ett större rum med magisk utsikt åt två håll. Stora härliga kuddar är ett plus. God mat i restaurangen också och jättetrevlig personal. Badrockarna hade kunnat var... Visa hela »

23 dec 2021

Listad i: Restauranger

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.