Nordisk Live-Mat, sista kvällen!

2008 är fjärde året för Nordisk Live-Mat i Stockholm. Vid flera tillfällen under augusti månad har kocken Rune Kalf-Hansen bjudit in gäster han är nyfiken på för att laga och diskutera mat. Detta framför en publik som förhoppningsvis är sugen på att både se och smaka av maten. Biljettpriset på 150 kronor inkluderar nämligen en massa härliga smakprov!

Ikväll avrundas Nordisk Live-Mat för i år och det med gästen Kjetil T. Thorsen från norska Snøhetta. Han är en av grundarna och ägarna till det norska arkitektkontoret Snøhetta som bland annat har ritat det nya biblioteket i Alexandria i Egypten, Den Norske Opera i Oslo och WTC Cultural Center invid Ground Zero i New York.

Grillarna står redo på Kulturhusets tak och de ekologiska produkterna väntar på att bli tillagade. Ikväll medverkar dessutom DJ Nathan Hamelberg och kocken Hedda Bolle samt Richard Tellström, doktor i måltidskunskap som kåserar om nordisk matkultur.

Var på plats på KulturhusTaket ikväll klockan 19.00 för att titta, smaka och inspireras! Showen sätter igång ca kl 19.45. Biljetter köps på kulturhuset.stockholm.se eller i Kulturhusets biljettkassa, vån 0.