Nu öppnar Sveriges sömnigaste hotell

Scandic Park tar vara på årets mörkaste period och öppnar Sveriges sömnigaste hotell under en helg i januari. Den pyjamasklädda personalen guidar gästerna genom en helg med bland annat sömncoachning, sömnkonserter och mat på sömntema.

Den 21–22 januari förvandlas Scandic Park i Stockholm till Sveriges sömnigaste hotell. Personalen byter om till pyjamas och guidar gästerna genom en helg vigd åt sömntema. Här finns möjlighet att gå på sömnkonserter nedbäddade i sängar och testa på sömncoachning ledd av psykologen Björn Hedensjö, som driver den populära podcasten Dumma Människor med Lina Thomsgård. De båda kommer också att livepodda och bjuda på sina bästa sovtips för en bättre sömnhygien. I matväg erbjuds förstås nattmat och Scandic Parks egen sängfösare.

– Med initiativet Sveriges sömnigaste hotell vill vi på ett kreativt och lustfyllt sätt inspirera till att man ser över och lär sig mer om sina sovvanor. Vi, tillsammans med våra inbjudna experter, vill ge våra gäster de bästa förutsättningarna för en god natts sömn hos oss men även i deras egna hem och sängar, säger Mikaela Björkander, marknadschef på Scandic Hotels.

Bokningen till Sveriges sömnigaste hotell är öppen redan nu, och fram tills rummen är slutsålda. Helgen på sömnhotellet kostar från 1 550 kronor per person i delat dubbelrum.