Ny hotelldestination har öppnat i Kista

I början av september öppnade Voco Stockholm i Kista med ambitionen om att vara en unik oas för både affärsresenärer och privatgäster. Här erbjuder man 201 hotellrum i olika kategorier, spaavdelning med pool, restaurang och bar, gym och konferensmöjligheter. Voco är en del av hotellföretaget IHG Hotels & Resorts.

Kista har fått ett nytt fyrstjärnigt hotell som riktar in sig på affärsresenärer med ärenden i området. Ett av världens största hotellföretag står bakom, och med öppningen av detta hotell gör man sin svenska debut. Innanför dörrarna på Voco väntar 201 hotellrum och spa med pooler, terrass och café. Från frukost till middag håller hotellets restaurang och bar öppet, som drivs av Eatery. Inriktningen i köket hämtar sin inspiration från Medelhavet.

Spaavdelningen på Voco Stockholm. Foto: Pressbild

– Vi hoppas kunna möta behoven hos det lokala och internationella näringslivet och sätta en ny standard för gästfrihet, säger Niclas Stjernström, hotellchef på Voco Stockholm.

Planen är att försöka locka såväl affärsresenärer som familjer genom att erbjuda avkoppling i spaavdelningen och konferensmöjligheter med olika typer av mötesrum. Man har även en strategisk placering med närhet till både Stockholm city och Arlanda, samt Kistamässan och Kista Galleria.