Kista Galleria

1,8
4 betyg
Köpcentrum
Kista Galleria
1,8
4 betyg

Strax utanför stan, bara en kort buss- eller tunnelbanetur bort, hittar man Kista Galleria. Här finns något för såväl liten som stor, gammal som ung. Ät och shoppa inom alla områden. Är fötterna trötta efter några timmar kan man slå sig ner i den stora biografen mitt i köpcentrumet.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Kista Galleria Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,8
4

Recensioner av Kista Galleria

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Rätt så trist galleria allt som allt. Dock stor med många butiker så ska man handla så finns de mesta, men kanske inte blir den roligaste shopping rundan.

Så dåligt att j*vla toaletten kostar 15kr, det måste vara gratis.
Aldrig kommer hit igen.

Kista Galleria är lite vad jag förväntar mig av en galleria. Den är hyfsat stor, det finns måna butiker och trevliga restauranger att äta på. Skulle inte säga att det är värt att åka hit, bara för att åka hit - som med tex Mall of...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Beställ inte från foodora härifrån, försökt nu ett par gånger o de blir ALLTID FEL eller saknas produkter. Dem kan tydligen inte läsa där borta

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,8
4

Representerar du Kista Galleria?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Kista Galleria?

Kista Galleria ligger på Kista Galleria, Kista. Närmsta tunnelbana är Kista (ca 250m).