Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kista Galleria

3,0
1 recension
Kista Galleria

Att umgås med hela familjen, alla sina vänner eller bara ta en tur med sin dejt och få shopping, god mat och underhållning under ett och densamma tak är inte någonting som bara går att få i USA. Strax utanför Stockholm, bara en kort buss- eller tunnelbanetur bort, hittar man Kista Galleria. Öppet till 21 varje dag och fyllt av möjligheter för såväl liten som stor, gammal som ung. Ät i en av deras 35 restauranger och förkovra er totalt i mängder med shopping inom alla områden. Känns fötterna trötta efter några timmar kan man slå sig ned i Stockholms näst största biograf, perfekt beläget mitt i köpcentrumet eller varför inte helt enkelt ta in på hotell för natten?

Användarbilder på Kista Galleria

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 aug 2018

Kista Galleria är lite vad jag förväntar mig av en galleria. Den är hyfsat stor, det finns måna butiker och trevliga restauranger att äta på. Skulle inte säga att det är värt att åka hit, bara för att åka hit - som med tex Mall of... Visa hela »