Ny säsong av Late Night Concert på TV4 i vinter

Live Nation och TV4 fortsätter på formatet Late Night Concert med ytterligare en säsong där några av våra mest populära artister framträder på Cirkus och Hasselbacken. Programmet sänds live på onsdagar och torsdagar i december med final på julafton.

Late Night Concert hade sin premiär under våren med livesända konserter från ett folktomt Gröna Lund. Nu är det dags för en andra säsong av livesända musikupplevelser, denna gång från anrika Cirkus och Hasselbacken. I säsongens line-up hittar vi artister som Agnes, Miss Li, Carola, Leksell och många fler. Nytt för säsongen är även den helt nya scenen It's Hits, där musikåret 2020 sammanfattas med att några av de mest uppskattade artisterna och låtarna på svenska Spotify intar scenen.

– Efter sommarens succé har vi överösts av hyllningar från tittare som uppskattar det nya konsertformatet. Det är så kul att vi lyckats leverera en högkvalitativ och innovativ konsertupplevelse. TV4 älskar musik och det är ett briljant exempel på ett unikt programformat som fötts under den här pandemin, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Avsnitt Late Night Concert:
2/12 - Carola, Mariette och Samuel Ljungbladh.
3/12 - Miss Li och Myra Granberg. It’s Hits-scenen: Newkid
9/12 - Per Gessle. It’s Hits-scenen: Astrid S och Victor Leksell
16/12 – Agnes och Madi Banja. It’s Hits-scenen: Sandro Cavazza
17/12 - Jill Johnson och Robin Stjernberg. It’s Hits-scenen: Smith & Thell
24/12 – Late Night Christmas (medverkande artister meddelas vid ett senare tillfälle)

Late Night Concert spelas in på Cirkus utan publik och sänds på TV4 på onsdagar och torsdagar i december med final på julafton. Programmet kan också ses på TV4 Play och C More.