Cirkus

3,7
6 betyg
Scen

Cirkus på Kungliga Djurgården invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Med åren har Cirkus blivit ett multifunktionellt hus med kapacitet för 1650 sittande gäster. Här arrangeras allt från konserter och shower till kongresser och mässor, helt enkelt evenemang som kräver en flexibel lokal med genuin atmosfär.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Cirkus Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Cirkus

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 okt. 2023

Älskar föreställningar här. Gillar allt. Lite bråkiga trappsteg och blir lång kö till toaletteni pauser, men annars toppen.

26 aug. 2018

Hur fint är det inte utifrån?Har varit här vid flera tillfällen genom åren. Senast jag var där såg jag phantom of the opera. Tycker stället är bra planerat då dom kan anpassa stället med fler eller förre stolar och göra platser fö... Visa hela »

26 aug. 2018

Varit på musikal på Cirkus och det var en trevlig upplevelse! Själva miljön är ju inte annat än fantastisk! Det är maffigt och man kastas tillbaka i tiden lite när man kliver in i lokalen. Vi beställde ett pauspaket med snittar och bubbel. Det gick bra... Visa hela »

22 nov. 2019

Unik inredning och annorlunda upplevelse. Såg Svansjön. Akustiken var hemsk och scenen för "liten" för en sådan fantastisk evenemang. Musiken fick inte den effekten man förväntade sig. trots att det finns något charmigt med att behålla allt... Visa hela »

31 maj 2019

Trevlig mysig konsertlokal. Restaurangen var länge sedan man var på, så törs inte lämna omdöme om den nu.

12 okt. 2022