Nytt koncept på Operakällaren

Nytt koncept på Operakällaren

För en inte så lång tid sedan invigde Operakällaren sin nya satsning "Ungdomsmenyn". Anledningen till satsningen är att historiskt sett har ungdomar mestadels besökt Operakällaren i sällskap av sina föräldrar, exempelvis för att fira speciella högtider och liknande. Nu vill man visa att även ungdomar kan trivas på lyxrestaurangen.

Operakällarens mål är att skapa en härlig blandning i åldrarna bland klientelen, och erbjuder därför en ungdomsmeny speciellt komponerad för dig under 25 år.


-Vi ser det som en härlig möjlighet att få visa ungdomarna vilken kvalitet och service vi stolt vill visa upp inte minst för de som kanske aldrig varit här tidigare, förklarar Jean Paul Bénèzeth, Operakällarens vice VD och en av initiativtagarna till ungdomsmiddagarna.

När vi ändå är igång med Operakällaren kan vi även meddela att de blivit utnämnda till Nordens första Svanenmärka stjärnkrog, mycket tack vare kökschefen Stefano Catenaccis miljöprogram.

Ungdomsmenyn (gäller tis, ons, tors fram till 26 mars)

Lättrökt tonfiskarpaccio med citrussallad

Stekt svensk oxfile med stuvad svamp, potatistimbal och scharlottenlökssky

Operakällarens citronmarängpaj

750 kr

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.