Nyöppning på Färgfabriken

Färgfabriken med sina uppmärksammade utställningar har sedan premiäröppningen hyllats flertalet gånger. Med nyrenoverade lokaler och spännande koncept öppnar Färgfabriken på nytt! Än mer uppståndelse är att vänta i och med en rad kommande utställningar och evenemang. Den 7 maj är det nypremiär som invigs med en stor vernissagefest. Upplev en unik utställning tillsammans med livemusik.

Dörrarna till Färgfabriken öppnas kl 19.00 och i de vackra lokalerna kan du njuta av den kolossala installationen Natural Cultural - som visas ända fram till den 14 augusti. Utställningen associerar till byggnadens historia och industrialismens uppstart. Bakom verken står den Berlin-bosatta och internationellt kända konstnären Daniel Knorr. Konstutställningen är dessutom en del av en trilogi som även består av en artist book, som kommer att säljas i konsthallens nya butikskoncept.
Förutom häpnadsväckande konst bjuds det även på schyst musik. I dj-båset står Suck My Disco ( QLTY, Kings of the Univerese, Hijack.) Live på scen spelar Cosmic Letters.

För dig som är intresserad av kommande utställningar kan du skriva in den 19 maj i almanackan. Då visas utställningen Industrial Intervention, skapad av Folkform och Maxim Velcovsky.

Bakom vernissagen står en intressant ihopsättning konstnärer - den svenska formgivarduon Folkform och den tjeckiske formkonstnären Maxim Velcovsky. Det spännande samarbetsprojektet innehåller en blandning av hantverk och industriell produktion. Nyproducerade produkter kommer även att finnas i den nya butiken.

Läs mer om kommande utställningar och nyheter på www.fargfabriken.se