OpeningAct.se låter publiken välja vem som ska stå på scen

Är du med i ett band, är du DJ eller gillar du rent av musik, då borde du besöka Opening Act. Nu finns möjligheten att välja öppningsakten till Faithless på Berns 18/4 eller välja rätt band som ska öppna för Deportees på Debaser Medis 9/5. De som är med och röstar kan vinna nya Nokia 5800 och flera fina konsertbiljetter. På deras hemsida kan ni hitta två aktuella tävlingar. Som band kan man välja att anmäla sig som förband och som vanlig besökare kan man rösta på vilket band som ska få chansen.

Faithless DJ-tävling
Vill du spela på Berns inför 2400 personer? Nu har du möjligheten att värma upp publiken inför Faithless. Allt du gör är att du anmäler dig på www.openingact.se. Tävlingen lanserades fredagen den 10 April.

Vinnaren blir den som får flest röster innan deadline 17/4 kl 20:00. Vinnaren får ta med 2 av sina vänner till evenemanget. Anmälan är gratis och görs på www.openingact.se och de länkar ens låtar från er MySpace.

Tävlingen hålls av OpeningAct.se och DirtyDisco.se

Deportees Bandtävling
Här kan ni redan hitta massor med intressanta band. Rösta fram de tre bästa banden och de kommer att få uppträda live på Scandic Malmen där hela evenemanget livestreamas genom Bambuser.com. Vinnaren får förutom livespelningar även släppa en singel genom X5 Music Group.

Tävlingen hålls av OpeningAct.se och Live Nation

www.openingact.se