Orup fyller 60 - bjuder in till årets största födelsedagskalas

Den 29 november fyller Orup 60 år och det firar han med att bjuda in till ett födelsedagskalas i Ericsson Globe. Det blir en helkväll fylld av klassiska hits från Orups mångåriga karriär och några hemliga gästartister.

Orup slog igenom redan 1987 med singeln "Är du redo", som följdes upp av "Jag blir hellre jagad av vargar", Orups stora genombrott. Sedan dess har han gett ut tio studioalbum med mängder av klassiska hitlåtar som "Stockholm", "Regn hos mig” "Magaluf" och "Tiden bara gick" från senaste fullängdaren "Född i november”. Han har även haft stora framgångar som låtskrivare åt exempelvis Lena Philipsson och Linnea Henriksson.

På senare år han bland annat gjort den utsålda showen Lena + Orup på China Teatern och haft sin egen succéföreställning ”Viva La Pop”. Sommaren 2017 uppträdde han med GES i Borgholms Slottsruin, vilket följdes av en gigantisk GES-turné sommaren 2018 med över 100 000 besökare.

Den 29 november är det alltså dags för Orups 60-årsdagsfirande i Ericsson Globe.

- Det här är enda sättet att inte bli kidnappad till en fest man inte har kontroll över, kanske i en stad man bara går vilse i. När hybrisen slog in bestämde jag mig för att boka Ericsson Globe. Nu står jag här och hoppas verkligen att jättemånga vill fira tillsammans med mig och några av de hemliga artisterna som kommer gästa mig under kvällen, säger han i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps den 30 augusti klockan 10.00 via www.blixten.se/orup.