Orup levererar hitkavalkad på Hamburger Börs

Med tio album och en svårslagen låtskatt i bagaget är det i höst dags för Orups första helt egna show. Med Viva La Pop på Hamburger Börs kommer Sveriges popkung att bjuda på tidlösa popklassiker från fyra decennier och några av Sveriges största hits. Viva La Pop har premiär den 25 september.

- Den 25 september kliver jag in på Börsens scen för premiären av min nya föreställning. Det blir jag, ett stort grymt band och låtar från hela min karriär. Pang på bara, inget tjafs. Det skall bli sjuuuuuukt kul, säger Orup.

Orup har en lång karriär bakom sig och en av svensk pops starkaste sångkataloger. Han slog igenom redan 1987 med singeln Är du redo som följdes upp av Jag blir hellre jagad av vargar. Sedan dess har Orup skapat tio studioalbum med mängder av klassiska hitlåtar så som Stockholm, Regn hos mig, Magaluf och Tiden bara gick från senaste skivan Född i november. Orup har dessutom haft stora framgångar som låtskrivare åt exempelvis Lena Philipsson och nu senast Linnea Henriksson.

Showen Viva La Pop kommer under hösten ges på Hamburger Börs, ett klassiskt spelställe där många av Sveriges och världens största artister uppträtt genom åren. Viva La Pop är en samproduktion mellan Blixten & Co, Roxy Recordings och Hamburgerbörs Production.


Biljetterna släpps måndagen den 24 mars klockan 9.00 och säljs via Blixten.se, Hamburgerbors.se och Showtic.se.

Datum: 25 sep - 20 dec (tors-lörd)

Tid: Kl 21

Pris: 495-1120 kr (beroende på om meny inkluderas eller ej)

Mer information: Hamburger Börs