Pearl Jam till Lollapalooza 2021

Pearl Jam skulle ha spelat på Lollapalooza 2020, men eftersom festivalen tvingades flytta fram på grund av coronaviruset, kommer bandet istället att stå på scen under Lollapalooza 2021 i Stockholm. Bandet är det första hittills som har bekräftat sin medverkan på musikfestivalen.

Pearl Jam var det första bandet som blev klart för Lollapalaooza 2020. När festivalen under påsken 2020 meddelade att man skulle tvingas flytta fram musikfesten ett helt år, bekräftade Pearl Jam direkt att de kommer att dyka upp i Stockholm då istället.

Alla som har köpt biljetter till Lollapalooza 2020 kommer att kunna använda dessa för nästa års festival, som pågår mellan den 2-4 juli. Vilket datum som Pearl Jam kommer att spela på då är ännu oklart.

Pearl Jam är ett av världens största rockband genom tiderna och från debutalbumet ”TEN” (1991) och genom tre årtionden har Seattle-hjältarna varit en dominerande kraft i musikvärlden. Bandet består av Eddie Vedder, Mike McGready, Stone Gossard, Jeff Ament och Matt Cameron.