Peter Jöback på turné – kommer till Gröna Lund

I början av december sålde han ut två konserter på Storan i Göteborg – på bara några timmar. Nu står det klart att Peter Jöback i sommar beger sig ut på en stor turné i Skandinavien, varav ett av stoppen blir på Gröna Lund den 9 juni.

I oktober 2018 släppte Peter Jöback sitt nya album ”Humanology”, som gick rakt in på albumlistans första plats för fysisk försäljning. I sommar finns möjligheten att se en av Sveriges största sångare live, när han beger sig ut på turné.

Han kommer att framföra flera av sina nya låtar, men har även packat med sig klassikerna i bagaget. Turnén tar honom till flera städer runtom i Sverige, men också till Oslo och Helsingfors. Med sig på scenen har han ett stort band, under ledning av Kristofer Nergårdh.

”Ser så fram emot att tillsammans med detta fantastiska band göra både mitt nya och tidigare material. Det var alltför längesen jag gjorde en sommarturné – det är dags nu”, säger Peter Jöback i ett pressmeddelande.

Då konserten äger rum på Gröna Lund går det inte att köpa biljetter, utan du behöver köpa entré till parken, alternativt det gröna kortet, som ger fri entré hela säsongen.

Här kan du se alla artister som spelar på Gröna Lund i sommar.