Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och har ägts av en och samma familj i drygt 120 år. Här finns attraktioner, femkampsspel, matkiosker och restauranger. Varje sommar uppträder även stora artister på Gröna Lunds scen. En som gjort det är Bob Marley, som tog publikrekordet på 32 000 personer.

Användarbilder på Gröna Lund Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Gröna Lund av Caroline L.
  • Bild från Gröna Lund av Caroline L.
  • Bild från Gröna Lund av Caroline L.
  • Bild från Gröna Lund av Caroline L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 aug 2018

Gröna Lund är Gröna Lund. Jag tror inte att man har något annat val än att älska det?! Det är barndomsminnen, tonårsdrömmar, vuxendagis i ett enda stort paket! Visst, trist när det är långa köer och mycket folk. Men man kan vän... Visa hela »

25 feb 2020

Gröna lund sjunker i betyg när man varit på Liseberg och man faktiskt jämför, ska man då jämföra? JA för jag tycker man skulle kunna göra mycket mer med Gröna lund. Annars är det nog en 4a, för jag har alltid roligt här. ... Visa hela »

Listad i: Hitta på med barn
18 jan 2019

På grönalund så får man så kul som man gör de! Allt möjligt finns. Karuseller, tävlingsgrenar, mat, socker chock, skratt och glädje.

Finns något att åka för alla människor, unga som äldre. Om du vill våga dig... Visa hela »

12 feb 2019 · Uppdaterad

Nej.
Kö, stress, skrik, tråkiga åkattraktioner. När jag var 11 år gammal plus minus, så var grönan Nirvana. Nu är det helvetet.
Ni vet den där personen som står stadigt på sina ben, fötterna fastklistrade i marken, personen so... Visa hela »

7 dec 2020

Gå hit för vacker utsikt över Stockholm (som vackrast från slänggungorna) och prisvärda konserter på sommarhalvåret! Karusellerna och matutbud bleknar i jämförelse med Göteborgs motsvarighet Liseberg. Men kanske är det 5 av 5 för d... Visa hela »

28 feb 2019

Nöjesfält mitt i stan. Ganska trångt och stelt. Hoppas på utbyggnad nu när Aquarium har stängt. Perfekt med Grönan-kortet för att se massvis med bra konserter varje sommar!

19 maj 2015

Älskar Gröna Lund, allt från stämningen och attraktionerna till spelen. Jag har två saker att klaga på. Att de tagit bort några av de "feta" attrationerna (vilket beror på nöjesfältets begränsade storlek), samt maten som alltid ä... Visa hela »

22 dec 2018

5 stjärnor för riktigt bra konsertupplevelser. Beror såklart mycket på artisterna själva men bokningsplaneringen är klart stabil med både stjärnor och nytt. Hela konceptet från säsongskortet till eventupplevelsen funkar bra hela säsongen (så... Visa hela »

28 mar 2019

Det här stället vill jag varna för. Det är byggt på en grund som sjunker varje år, renoveringskostnaderna måste vara jättehöga. Har ett litet personligt agg mot grönan för att vara ärlig. Fick sparken härifrån som 16-åri... Visa hela »

9 mar 2017 · Uppdaterad

Gröna Lund kan vara riktigt härligt en sommarkväll när det inte är jättemycket folk.

12 aug 2015

Instämmer med tidigare recensioner. Maten på Gröna Lund är förkastlig men läget och alla aktiviteter är super.

12 maj 2016

Gillar Gröna Lund, kul med ett nöjesfält mitt i hjärtat av Stockholm och alldeles intill vattnet. Håller med tidigare recensioner, maten är inget att hänga i julgranen, men attraktionerna och stämningen är grymma!

22 jan 2019

Roliga och läskiga attraktioner men vissa är för ryckiga så man får ont.

30 nov 2021

Har varit här kanske lite för ofta. Tyvärr för långa köer på på det mesta för att rendera ett högre betyg. Men speciell och mysig miljö. Sommarens spelningar är något att alltid ser fram emot.

23 maj 2017

Kul om man kommer som ett gäng och kör 5-kamp!

28 jun 2019

Barndomsminnen på det här nöjesfältet, skrattfyllt är det och kul även om när man idag är vuxen så kan det kännas lite trångt.

27 maj 2015

Väldigt bra konsertutbud till rimliga pengar (Gröna Kortet) - men se till att kom i god tid till konserterna då de populära artisterna ofta gör att de stänger kön tidigt. I övrigt - dyr och dålig mat men kompenserar med vackert läge vid vattnet och... Visa hela »

12 okt 2022

21 maj 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.