Peter Jöback gör digital julkonsert på Lucia

Peter Jöback gör digital julkonsert på Lucia

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

I en tid när inget är som vanligt, då firandet av våra högtider blir annorlunda kan vi ju i alla fall samlas runt musiken. Var och en för sig eller tillsammans där man bor. Det var fem år sedan Peter Jöback gjorde en julkonsert senast – nu är tiden inne. Man kommer att kunna se konserten i hela världen.

– Ser mycket fram emot att få spela mina favorit-jullåtar för er. Ett år som varit väldigt annorlunda och tufft för många. Där vi vill förmedla hopp och kärlek tillsammans med er som tittar, säger han.

Så var med och fira Lucia med en helt exklusiv, intim julkonsert med Peter Jöback, livestreamad från anrika Baggpipe studio i Skärmarbrink. Det blir julmusik av högsta klass med Peter, musiker och stråkkvartett i en stämningsfull studio.

Låtarna på Peter Jöbacks klassiska julskiva ”Jag kommer hem igen till jul” är ständigt återkommande julfavoriter såsom ”Jul, jul strålande jul”, ”Halleluja – Decembernatt”, ”Ave Maria”, ”Snön föll” och många fler.

En full tv-produktion med åtta kameror, högklassigt ljud, ljus och streamingteknik grundar för en glimrande julstämning med Peter Jöback hemma hos dig via streaming på reaktlive.com

– En stund av frid och värme som vi behöver i dessa tider, säger Peter.

Konserten går live kl 18.00 den 13 december, men kommer att finnas tillgänglig att se fram till 23:59.

Biljetter 199kr + serviceavgift bokas här: reaktlive.com eller tickster.com

 

Information
  • Datum
    13 dec. 2020
Livestream