Peter Jöback åker på julturné för första gången sedan 2009. Foto: Pressbild Peter Jöback åker på julturné för första gången sedan 2009. Foto: Pressbild

Peter Jöback tar julturné till Avicii Arena

Peter Jöback har för många blivit känd för sina jullåtar, men han har inte spelat dem på turné sedan 2009 – något som ändras i år. Med sig på julturnén tar han gästartisterna Janice och Nike Sellmar. 

Peter Jöbacks album Jag kommer hem igen till jul har sålt i över 600 000 exemplar, men har inte fått se dagens ljus på scenerna på många år. För första gången sedan 2009 tar han nu med sig låtarna och åker på en julturné som landar i Stockholm den 9 december. Men han kommer inte ensam, utan tar med sig Janice, Nike Sellmar och sjumannakören Get Up Soul Choir.

– En Vinterkväll med Peter Jöback blir en storslagen show som jag önskar och hoppas ger upphov till både eftertanke, glädje och varm gemenskap. Jag ser också fram emot att visa publiken var jag står idag. Välkommen till en kväll i varm gemenskap med den allra bästa musiken, säger Peter Jöback i ett pressmeddelande.

Information
Visa på karta
  • Datum
    9 dec.