Nu öppnar salladsföretaget Picadeli sin första restaurang i Stockholm, närmare bestämt i Kista. Målet är att göra hälsosam snabbmat tillgänglig för fler i ett område där många arbetar.
Har du någon gång passerat en livsmedelsbutik vid lunchtid har du säkert sett människor strömma ut med en grön Picadelilåda i handen. Det är så vi vanligtvis ser Picadelis produkt, som en salladsbar i affären, men nu utökar de med en egen restaurang i huvudstaden.
– Etableringen blir den första restaurangen i huvudstaden, och markerar ett nytt steg i Picadelis tillväxtresa. Vi vill fortsätta göra hälsosam snabbmat tillgänglig för fler och detta är ett viktigt steg på vägen, säger Daniel Billfeldt, Sverigechef på Picadeli.
Picadeli har sedan tidigare ett tiotal restauranger på Västkusten och omkring 1100 salladsbarer runt om i landet. Den nya restaurangen, som ligger på Blåfjällsgatan 2, öppnar den 3 november. I den 103 kvadratmeter stora restaurangen finns förutom takeaway också 20 sittplatser. Under öppningsdagen bjuds de första 100 gästerna på gratis sallad.