Restaurangen ska andas Los Angeles. Rendering: Whyte Lilja. Restaurangen ska andas Los Angeles. Rendering: Whyte Lilja.

Pontus Frithiof öppnar restaurang i Nacka strand

Aurora Holm, Content Writer SE, Thatsup Aurora Holm, Content Writer SE, Thatsup
Aurora Holm

Krögaren och restaurangentreprenören Pontus Frithiof utökar sitt stall av restauranger med en enhet i Nacka strand. Det blir en restaurang som ska andas USA:s västkust i både meny och inredning.

Pontus Frithiofs restauranggrupp innefattar allt från fine dining till flygplatsrestauranger, och 2025 utökas utbudet ytterligare. Då öppnar en ny restaurang i Nacka strand, där man kommer att hämta inspiration från USA:s västkust till både meny och inredning. Den senare står inredningsarkitekterna på Whyte Lilja för, och de har både tagit fasta på tegelbyggnadens industriella charm och skapat en dynamisk känsla av Los Angeles.

Utöver restaurangdelen består Fabriken av ett chambre séparée, orangeri, bageri och deli. Till sommaren 2025 utökas restaurangen ytterligare med en uteservering.

Fabriken by Pontus Frithiof planeras att öppna vid årsskiftet 2024/2025.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.