POP HOUSE Comedy

POP HOUSE Comedy

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

I samarbete med Bokastandup startar Pop House en ny Comedy Klubb - Pop House Comedy. Två tillfällen, fyra olika komiker!

13 Mars
Jakob Öqvist har en självsäker scennärvaro och är full av roliga och bitska iakttagelser. Varje morgon väcker han landet i radioshowen “Morronrock med Jonas & Jakob”. Jakob är även en av skaparna av TV-succén Stockholm Live och har arrangerat allt ifrån festivaler och galor till utbildningar.

Viktor Klemming är fotbollskillen från Bohuslän som har en Youtube-kanal med miljontals visningar. Över femtio tusen unga fans följer Viktors sketcher & parodier. Hans stand-up-karriär startade på bästa möjliga sätt när han vann tävlingen BungyComedy 2016, som bland andra Petra Mede tidigare gjort. Vi har sedan dess exempelvis sett honom i Talang på TV4.
Kvällens konferencier: Farzad Nouri

4 april
Sven Brundin är juristen som bytte inriktning och blev komiker. Han har varit aktiv på stand-up-scenen sedan 2006 och har uppträtt på alla stora scener i Sverige, men även på The Comedy Store i Los Angeles. Med sin charm och något naiva person vinner han lätt publikens hjärtan, som garanterat besvarar honom med skratt.

Zinat Pirzadeh är en av Sveriges mest populära stand-up-komiker, artister och föreläsare. Zinat bjuder fritt på humor, mod och intelligens. Hon tar exempelvis upp sin flykt från Iran till det lilla norrländska samhället Glommersträsk och berättar om vilka skillnader och likheter hon stött på.

Kvällens konferencier är Jakob Öqvist.

Information
Visa på karta
  • Datum
    13 mars 2019 och 4 apr. 2019
Biljetter
Tid
19.00