Popkyrkan i Bredäng

Popkyrkan i Bredäng

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Den 23 februari gästas Popkyrkan i Bredängs kyrka av Seraya och Dimitris Constantinou.

Vi öppnar 19.00 och inleder 19.30 med Dimitris, kl. 20.30 tar Serayá plats på scenen. Däremellan finns möjlighet till mat och mingel. Det finns möjlighet att köpa vegansk gryta.

Dimitris och Team Storebror
Dimitris kommer att dela sin berättelse från ung kriminell och drogmissbrukare, till att vilja ta sitt eget liv och hitta vägen tillbaka. Idag driver han Team Storebror i förorter och socioekonomiskt utsatta områden för att ge unga en positiv förebild och visa att det finns andra vägar.

Serayá
Serayá, ett levande och dynamiskt kvinno-, queer- och icke-binärt musikkollektiv med rötter i Mexico, Chile, Ecuador och Sverige. Serayá förenar fusioner av olika rytmer, speciellt från Latinamerika, som till exempel cumbia. Serayá är två ihopsatta ord från spanskan ”ser” (vara) och ”ayá” (bortom). Via musik och text vill Serayá bjuda in er att våga se bortom det självklara och det synliga för ögat. I sydamerikansk kultur finns det en närmare relation till det oförklarliga, det spirituella och det magiska i universum.

Serayás låtar tar upp ämnen som sträcker sig från social rättvisa, miljömedvetenhet till inre resor, spiritualitet och att se enkelheten som ett svar till den press vi ser idag från en vinstdriven värld i extremt tempo. De reflekterar kring livets frågor såsom något så politiskt, miljömässigt och ekonomiskt viktigt "vi" kallar för kärleken. Serayá strävar efter att inspirera till förändring och främja dialog genom sin musik, utmana status quo och bjuda in lyssnare att reflektera över sina liv och omvärlden.

Information
Visa på karta
  • Datum
    23 feb.
Pris
Gratis
Facebook-event