Prisad tyst humorpojke på sin första Sverigeturné

Han fullständigt chockade publiken under Lunds humorfestival 2011 med sitt makalösa framträdande. När han var tillbaka på samma festival året därpå sålde biljetterna till hans omtalade humorshow slut på nolltid. Kritikerna rosar honom och publiken jublar åt hans charmiga, enkla, smarta och oförglömliga humor. I höst återvänder han till Sverige för att ge sin prisade show More Tape. Sam Wills, alias The Boy With Tape on His Face, ska för första gången turnera i Sverige och är nu redo att möta publiken i Malmö, Göteborg, Lund och Stockholm. Biljetterna släpps tisdag den 28 maj.


Sam Wills, från Nya Zeeland, började sin karriär som kringflackande gatuartist men har sedan fullträffen på humorfestivalen Fringe Festival i Edinburgh 2010 sålt ut teatrar runtom i världen med sina fenomenala humorframträdanden, som han genomför utan att säga ett ord. Trots de analoga inslagen och de många referenserna till en svunnen tid är han fullkomligt i linje med tiden av idag och han bjuder onekligen på en mycket originell humorakt i More Tape som får publiken att häpna och skratta. Det är mim med ljud, ståupp utan ord och teater utan skådespel.


Det senaste året har Sam Wills popularitet exploderat. Han har inte bara gett sin show i Londons West End utan också turnerat i Europa, delat scen med Tim Minchin på BBC Comedy Proms, medverkat på den årliga kungliga galakvällen The Royal Variety Performance i London och gästat Jason Manford i ITV:s Comedy Rocks.


Sagt om The Boy With Tape On His Face:


"Endlessly inventive, hysterically funny. Sublime physical lunacy - fight for a ticket."
TIME OUT


"...A slapstick virtuoso."
THE LIST


"...Wills is the last word in silent comedy."
THE GUARDIAN


"...His eyes are amazing; he could probably do the whole show in a balaclava and still make you laugh."
THE SCOTSMAN


FAKTA
Vem? Sam Wills alias The Boy With Tape On His Face
Vad? Humorshowen More Tape
Biljettsläpp: 28 maj 2013


Turnéplan:
Nov-15 Lund Stadsteatern, kl 19.30
Nov-16 Lund Stadsteatern, kl 16.00
Nov-17 Göteborg Stora Teatern, kl 16.00
Nov-21 Stockholm Södra Teatern, kl 19.30
Nov-23 Malmö Hipp, kl 19.30
Nov-24 Malmö Hipp, kl 16.00


Biljetter:
Lund: www.anagram.se, 046-540 98 98 samt Biljettbyrån i Lund
Göteborg: www.storateatern.se, 031-368 32 99
Stockholm: www.sodrateatern.com, 08-531 99 490
Malmö: www.malmostadsteater.se, 040-208610