Radisson Blu Royal Park Hotel, beläget i natursköna Hagaparken i Stockholm, satsar på en 100% vegansk hotellbrunch med namnet Plant Powered Brunch.
Hotellets köksmästare Morre Varli har med inspiration från Dr. Lisa Buddrus, som har spetskompetens inom det veganska köket, tagit fram och utvecklat Radisson Blu Royal Parks nya veganska brunch. Smakerna står i centrum och gästerna kommer att kunna botanisera och njuta av bland annat risotto, veganska ostar, mushroom paté, pommes frites på sötpotatis, vegansk sushi, vegansk caprese, glass, raw food-bakelser och mycket mer.
Mathantverket på Radisson Blu Royal Park drivs av långsiktighet och kvalitet för såväl människa som för djur och natur.
- Ser man sig omkring i Sverige idag finns en stor efterfrågan av alternativa frukostar, maträtter och bruncher, säger köksmästare Morre Varli. Vi är först med att erbjuda en 100% vegansk hotellbrunch, men tro mig, vi kommer inte vara de sista. Men framförallt är brunchen så himla god.
Brunchsatsningen har officiell premiär söndagen den 14 januari.
Tid: Varje söndag kl 12 - 16
Pris: 395 kr per person (barn 6 -12 år 195 kr, barn under 6 år äter gratis)
Mer information: Radisson Blu Royal Park Hotel