RAW COMEDY CLUB på Hilton Hotel

RAW comedy club är tillbaka sedan 31 januari 2018!

Under varje helg i vår kommer publiken på RAW comedy club att vika sig dubbla av skratt till minst en engelsktalande komiker. SVT-aktuella Cardinal Burns (Storbritannien), Australiens humordrottning Celia Pacquola (Australien) och Irlands stand up-kung Tommy Tiernan (Irland) är några av de komiker som kommer ge internationell stjärnglans till vårens säsong.

Tillsammans med en blandning av vår svenska humorelit, vilket inkluderar komiker som Ann Westin och Özz Nûjen, kommer den internationella satsningen att lyfta RAW COMEDY CLUB på Hilton Stockholm Slussen Hotel till ytterligare en nivå.

Som i ett steg att ständigt förnya sig och fortsätta förse Sverige med gapskratt har RAW comedy club under våren bokat in några av världens hetaste komiker.

- För mig är det viktigt att ständigt utveckla klubben genom att hålla RAW unikt och öppna upp för en bredare publik, förklarar Mårten Andersson som grundande klubben 2004.

RAW COMEDY CLUB har satt Sverige på humorkartan och många internationella komiker ser det idag som en självklar scen att återkomma till.