RAW Comedy Club på Hilton Slussen

Fredag den 1 februari är det äntligen dags att dra igång vårsäsongen av RAW comedy club på Hilton Stockholm Slussen igen. Nytt för 2013 är att det nu bjuds på standup även på torsdagar, under temat Sveriges roligaste after work. Några av komikerna som är bokade under våren på RAW är Magnus Betnér, David Batra, Kristoffer Appelquist, Ann Westin, André Wickström (FIN), Al Pitcher (NZL), Özz Nüjen, Marika Carlsson och Soran Ismail.

Våren 2013 kommer att bli den längsta säsongen i RAW comedy clubs historia, med fler shower och fler internationella stjärnor än någonsin tidigare inbokade, bl.a. Benjamin Crellin (NZL), Markus Birdman (UK) och Martin Beyer-Olsen (NOR).

- Vi har precis avslutat en fantastisk TV-säsong, vår sjätte, på Kanal 5 och nu är det nypremiär för RAW på Hilton med fler föreställningar än någonsin i och med att vi nu erbjuder stand up i världsklass tre kvällar i veckan. Min ambition är att se till att RAW fortsätter att vara Sveriges största och mest intressanta klubb med den unika blandningen av internationella stjärnor, svenska toppkomiker och talanger som ännu inte fått sitt stora genombrott, säger VD och grundare Mårten Andersson.

På premiärkvällen på Hilton Stockholm nu på fredag uppträder Mårten Andersson, Soran Ismail, Behrad Rouzbeh och Christina Nordhager.

1 feb - | Torsdagar, fredagar och lördagar | Hilton Stockholm Slussen Hotel