RAW comedy följer upp höstens succé

I vår åker Sveriges största humorklubb, RAW comedy club, ut på Sveriges vägar för femte gången. Mellan den 25 februari och 10 mars 2013 kommer några av Sveriges största komiker tillsammans med Storbritanniens yngsta och just nu mest omtalade stjärna att besöka 14 städer under 14 dagar. På turnén har Mårten Andersson, grundare av RAW comedy, med sig kritikerrosade Özz Nûjen, TV- och radioaktuella Soran Ismail (Hübinette på SVT och Morgonpasset i P3), stjärnskottet Behrad Rouzbeh och flerfaldigt prisbelönta Ann Westin. Turnéns internationella tillskott blir det skotska underbarnet, Daniel Sloss, nyss fyllda 22 år och redan ett av de största namnen i Storbritannien. "RAW på turné" har premiär på Göta Lejon i Stockholm den 25 februari.

- En av RAWs absolut största styrkor är att vi alltid strävar efter att hitta de komiker som är absolut hetast just nu, och att vi skapar en dynamisk mix av komiker till varje show. Den här gången känns det som att vi nästan har överträffat oss själva. Det är en blandning av rutin, ungdomlig charm och internationell stjärnglans. Det kommer att bli vår mest omfattande och roligaste turné hittills! säger Mårten Andersson.

Turnéplan 25 februari - 10 mars 2013
mån 25 feb Stockholm
tis 26 feb Halmstad
ons 27 feb Borås
tor 28 feb Trollhättan
fre 1 mars Linköping
lör 2 mars Örebro
sön 3 mars Göteborg
mån 4 mars Umeå
tis 5 mars Luleå
ons 6 mars Jönköping

tor 7 mars Karlstad
fre 8 mars Uppsala
lör 9 mars Eskilstuna
sön10 mars Gävle

Biljetter kostar 355 kr och säljs via ticnet.se och lokala arrangörer. Ett begränsat antal studentbiljetter till halva priset släpps
även på varje ort.


Foto: Bingo Rimér