Raw Summer Fest på Gården

RAW summer fest är Stockholms nya och hetaste humorfestival. Den 17 augusti kommer Gården på Norra Latin att fyllas av en åtta timmar lång skrattfest med förstklassig stand up av Sveriges främsta komiker just nu, musik av topp DJ:s, god mat och dryck. Bakom eventet står Knakelibrak Produktion i samarbete med Stureplansgruppen.

Den 14 maj kl.09:00 släpps biljetterna till RAW summer fest. En helt ny humorfestival i Stockholm som hålls den 17 augusti på Gården. Konceptet är enkelt men fantastiskt. Under åtta timmar kommer mer än 30 komiker att uppträda för en tusenpublik i sommarvärmen, bland andra Magnus Betnér, David Batra, Özz Nüjen, Ann Westin och Henrik Schyffert.

- Jag har länge haft en dröm om att samla Sveriges och resten av världens intressantaste komiker på en och samma scen under en hel dag och kväll. I augusti blir detta äntligen verklighet. 32 komiker under åtta timmar, inför tusentals personer under högsommaren, mitt i hjärtat av Stockholm. Det kommer att bli magiskt, säger Mårten Andersson, vd och grundare av Knakelibrak Produktion.

Innan och mellan showerna kommer gästerna att kunna njuta av svalkande drycker, tillsammans med god mat och musik från kända DJ:s.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att göra en endagsfestival tillsammans med Mårten Andersson och Sveriges mest välkända stand up-klubb. Tillsammans har vi satt konceptet RAW summer fest, där vi under en heldag i augusti kommer att skapa sommar- och festivalkänsla med underhållning av toppkomiker, mat, dryck. Gården vid Norra Latin är en stor mötesplats för Stockholmarna under sommaren och vi är övertygade om att miljön kommer att vara perfekt för vår festival, säger Vimal Kovac, vd för Stureplansgruppen.

RAW summer fest kommer att bli en folkfest fylld med humor, god mat, svalkande drycker och massa härliga människor som samlats för att skratta och umgås tillsammans i sommarvärmen.

LIVE på scen: Henrik Schyffert, Magnus Betnèr, David Batra, Kodjo Akolor, Sissela Benn, Mårten Andersson, Martin Beyer-Olsen (No), Zinat Pirzadeh, Christina Nordhager, Ann Westin, Hasse Brontén, Thomas Järvheden, Simon Garshasebi, Behrad Rouzbeh m.fl.

Datum: 17 augusti 2013
Tid: kl. 12.00 - 22.00
Var: Gården, Norra Bantorget, Stockholm
Biljettpris: 195 kr + serviceavgift via ticnet. 250 kr i dörren
Åldersgräns: 18 år