Ricky Gervais kommer till Stockholm med ny show

Ricky Gervais kommer i sommar, den 1 juli, till Stockholm och Globen med sin första standup-turné på sju år. Showen har fått namnet Humanity och beskrivs av Gervais själv som den argaste, ärligaste och bästa turnén hittills. Biljetter släpps fredagen den 24 febrauri klockan 9.

Ricky Gervais är mannen bakom brittiska TV-succéer som The Office, Extras och En idiot på resa, programledaren som fått hela Hollywood att sitta som på nålar inför hysteriska och skoningslösa öppningstal på Golden Globe-galan, och ståupp-stjärnan som sålt över två miljoner biljetter till liveshower världen över. Ricky Gervais har vunnit tre Golden Globes, två Primetime Emmy Awards och sju BAFTA.

2016 har varit ett hektiskt år för Ricky Gervais, med filmen David Brent: Life On The Road, utgivning av albumet David Brent & Foregone Conclusion - Life On The Road, lansering av Special Correspondents på Netflix samt publicering av David Brent Songbook. Dessutom var Ricky Gervais, för fjärde gången, värd för Golden Globe-galan.

Mer information och biljetter hos Live Nation.

  • 1 jul Datum

Visa på karta