Södermalm får ny inredningsdestination

Nu expanderar inredning- och designstudion Esteriör Studio genom att öppna en stor inredningsbutik på Södermalm, och på sätt erbjuda Stockholm en helt ny inredningsdestination. Butiken kommer att ha en mix av utvalda vintagemöbler, nytillverkade möbler samt växter, detaljer och lampor.

Butiken Esteriör är hela 150 kvm stor och kommer att ta Esteriörs Apartment Store-koncept vidare, tanken är att lokalen ska kännas som en spännande och snygg lägenhet där allt är till salu. Butikssortimentet består av en hel del varumärken och tillverkare som inte finns någon annanstans i Stockholm och i kombination av utvalda vintage-varor vill Esteriör skapa en butik som inspirerar och sticker ut i Stockholms inredningsvärld.

Sedan starten för två år har Esteriör profilerat sig som en inredningsbyrå som vill gå mot de avskalade och minimalistiska trenderna inom svensk inredning, och så kommer man även att fortsätta med sina inredningsuppdrag under namnet Esteriör Studio. Bakom står inredaren Henrik Ekberg och stylisten Zandra Lidén.- Esteriör Shop kommer vara lika del butik som inspirationskälla för vi tycker att det saknas en lite roligare inredningsbutik med ett sortiment som inte alla andra har. Att vi dessutom kan erbjuda våra kunder inredningshjälp, från detaljer till hela renoveringar gör att Esteriör äntligen kan visa upp sitt fulla koncept, säger Henrik Ekberg, grundare och delägare Esteriör.

Esteriör Shop öppnar fredagen den 23 november klockan 11.00.