Skaffa brännan lagom till uteserverings-premiären!

Äntligen närmar sig våren på riktigt, och ett säkert tecken är när uteserveringarna har premiär den 1 april. Solbrillorna åker på, vinterplaggen ersätts av pastellfärger och vårkänslorna spirar i Stockholm. För den som vill slippa vänta på första brännan och undvika att exponera vinterblek hy är en omgång spraytan att rekommendera.

Solen tittar fram allt oftare och nu dröjer det inte lång tid innan det är dags att bänka sig på någon av stans uteserveringar med ett glas rosé i nypan. Dessvärre har vi befunnit oss i heltäckande vinterkläder och hållit oss inomhus under många långa månader, vilket kan få vem som helst att undvika att visa allt för mycket hud.

Men varför vänta med brunbrända ben och solkysst hud, när du kan påskynda processen. På personliga skönhetssalongen Beauty and Me by Nina Asgar, mitt på Kungsgatan, finns räddningen. I salongens lokaler tas du emot av Nina som förutom spraytan-behandlingar även utför skulptering och färgning av bryn och fransar. Perfekt när du vill kasta flirtiga blickar i vårsolen. Den 27 mars - 1 april erbjuder salong Beauty and Me by Nina Asgar 25 % rabatt vid bokning av spraytan eller färgning av fransar och bryn.

För att ta del av erbjudantet gör du din bokning via salongens hemsida.

Mer information: Beauty and Me by Nina Asgar