Skaldjursdagar på Brasserie Le Rouge

Skaldjursdagar på Brasserie Le Rouge

Som en hyllning till "Havets Guld" ägnar nu Brasserie Le Rouge torsdagarna åt skaldjur på menyn. Framöver kan du frossa i franska anrättningar som "Les moules et les êchalotes" med chalottenlök och persilja liksom pilgrimsmusslor, ostron och hummer i olika former. Skaldjursmenyn serveras på torsdagarna och innehåller åtta små och stora rätter.

Mer information: Brasserie Le Rouge

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.