No Fun At All är ett av banden som ger sig ut på turné. Foto: Jens Nordström/pressbild No Fun At All är ett av banden som ger sig ut på turné. Foto: Jens Nordström/pressbild

Skatepunkikonerna Millencolin, No Fun At All och Satanic Surfers på gemensam turné 2024

I vår ger sig ett nostalgiskt kapitel inom svensk musikhistoria ut på vägarna – detta när skatepunklegendarerna Millencolin, No Fun At All och Satanic Surfers slår sig samman för turnén Return of the Cheap Shots. Den 19 april spelar de på Banan-Kompaniet i Stockholm.

Under mitten av nittiotalet exploderade den svenska skatepunkscenen och blev snart världskänd. Tre av pionjärerna var banden Millencolin, No Fun At All och Satanic Surfers, med hits som Penguins & Polarbears, Master Celebrator och Hero of our time. Nu, ungefär 30 år senare, ger de sig ut på en gemensam Sverigeturné.

– Rätt otroligt att alla tre band som var de största i genren under nittiotalet och även på samma skivbolag, fortfarande turnerar världen över och släpper skivor. Vi spelade tillsammans alla tre för första gången i somras i Uppsala och det blev så sjukt bra stämning att vi bestämde att detta måste vi göra fler gånger, låter Millencolin hälsa i ett pressmeddelande.

Biljetter till Return of The Cheap Shots släpps den 1 december klockan 9.

Information
Visa på karta
  • Datum
    19 apr.