Skillbreak live session: Odla på balkong och uteplats

Skillbreak live session: Odla på balkong och uteplats

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Peter Streiffert tar avstamp i sin prisbelönta bok "Odla i stan" och bjuder på insikter om stadsodling i smått och stort. Prova på odling året runt på köksbänken, skapa en frodig balkong där du kan skörda dina grönsaker eller lär dig odla i hügelbäddar på uteplatsen. Han tar upp alla de moderna sätt som nu finns att odla i stan och på små ytor. Det blir också genomgång av fröodling i tidningspapperskrukor och fördelarna med huller-om-buller odling.
Hjälp till att göra våra städer grönare och bli en klimatpositiv odlare. Det är lätt att komma igång, roligt, socialt och ger dig möjligheten att kunna skörda dina egna grönsaker!

Under hela workshopen har du möjlighet att ställa frågor och få svar på funderingar du har kring eventuellt egna odlingar.

Skillbreak live sessions är workshops som sänds live vid en given tidpunkt. Gruppen är liten och personlig så att du har möjlighet att ställa frågor, diskutera med andra, inspireras och lära dig mer om dina favoritämnen. När du bokat din plats kommer du att få information om hur du ansluter dig. För att kunna delta behöver du en dator eller mobil med internetuppkoppling. Kolla in alla våra live sessions här: https://skillbreak.com/livesessions

Information
  • Datum
    5 apr. 2020 och 12 apr. 2020
Hemsida
Biljetter
Pris
180 kr