Stadsmissionen öppnar pop-up med designmärke

Hållbart mode är hetare än någonsin och under två helger kan du shoppa med gott samvete när Stockholms Stadsmissions mode- och designmärke Remake flyttar in i Ringen centrum.

Remake har fått stor uppmärksamhet för sina unika unisexplagg som produceras lokalt på insamlat material. Tidigare i år belönades märket med H&M och ELLE Conscious award, och nu slår de upp portarna till sin pop-up-butik i Skanstull där man kan förvänta sig hållbart mode med fokus på denim.

– För oss handlar mode om att uttrycka sin identitet och vi älskar att experimentera med de material vi får genom vår insamling. Att göra nya outfits av använda och ofta nedvärderade kläder är roligt, men också superviktigt, säger Karin Sterner, butikschef för Remakes butik på Mariatorget 10.

Bortsett från att shoppa kommer besökare även kunna ta del av två workshops i klädvård, helt gratis.

– Våren är en tid på året då många vill uppdatera sin garderob och vi tror att Remake blir ett bra komplement till våra övriga modebutiker, säger Anna Jakobsson, marknadsansvarig Ringen centrum.

Remakes pop-up-butik är öppen under Ringens ordinarie öppettider den 18-19 maj och 25-26 maj. Platserna till butikens två workshops är begränsade och biljetter hämtas ut samma dag, före start.