Stand up-stjärnan Tommy Tiernan till RAW comedy club

Under våren 2014 turnerar stand up-stjärnan Tommy Tiernan i Europa med showen Tommy Tiernan LIVE. Den 28 mars besöker han RAW comedy club som sitt enda svenska stopp.

Med slutsålda arenor världen över har Tommy Tiernan blivit en irländsk legend, uppskattad för sin djärva humor i såväl Australien och Europa som i USA och Kanada. Med sin stand up lyfter han ämnen och historier som andra komiker sällan vågar närma sig. Tiernan utmanar ständigt publiken med underhållande berättarteknik och energi, vilket ger en upplevelse utöver det vanliga.

Tommy Tiernan har valt RAW comedy club som enda stopp i Sverige under sin turné. Det blir en exklusiv helkväll helt dedikerad till honom. Arenan för kvällen, Hilton Slussen, bjuder in till en intim show och ger en närhet som är sällsynt för hans framträdanden. Tiernan har som vana att framföra sina shower på betydligt större arenor, som operahuset i Sidney, men under framträdandet på RAW comedy club kommer publiken att vara så nära att de kan räkna skrattrynkorna på den gästande stand up-legenden.



Sagt om Tommy Tiernan

"Has a comic ferocity resembling that of Billy Connolly"
THE TIMES

"Bright, original and refreshingly funny"
THE NEW YORK TIMES *****

"Tiernan confirms how good traditional stand-up can be"
THE GUARDIAN

Biljetterna till föreställningen säljs här

Mer information: Hilton Stockholm Slussen Hotel