Standup Monday på Boulevardteatern

Vad kan bli bättre än måndagar helt tillägnade standup? På Boulevardteatern är Standup Monday varje måndag. Schema nedan.

16 april: Al Pitcher med vänner. Sveriges roligaste komiker bjuder in sina favoriter.
Al Pitcher är komikern som visat att man inte behöver bli folkkär genom att synas i tv-program hela tiden. Det räcker med att vara roligast. Just nu är han ute på en stor turné genom landet med sin Fika Tour. Här får du se honom på Boulevardteaterns tiljor. Scenen som Al räknar som sin hemmaplan. Med sig har han komiker som han gillar. Al Pitcher är vinnare av "Årets manlige komiker 2011" och hyllad av press och sina kollegor. Simon Garshasebi, Behrad Rouzbeh, Ola Aurell, Isak Jansson och Evelyn Mok.
Biljetter


23 april: BungyComedy - nybörjarklubben som alla pratar om
BungyComedy är landets främsta plantskola för nya komiker. Petra Mede vann första säsongen 2005. Björn Gustafsson kom tvåa säsongen därefter. Soran Ismail, Kristoffer Applequist, Messiah Hallberg, Jonatan Unge och Aron Flam är andra. Hela kvällen inramas med etablerade komiker som värmer, pausunderhåller och avslutar. En kväll full av skratt, nervositet och spänning. Yvonne Skattberg, Martin Lagos, Svenne Brundin, Cecilia von Strokirch samt "open spot for someone hot".
Biljetter

30 april: OBS! Valborg, showstart 18.00. Glitterföreställning med legendariska Showplay, en nostalgisk resa i det nya.
Det finns många vandringshistorier om Showplay. Ingen av dem är sanna. Det finns fragment. För första gången på mycket länge förenas gänget med "the best of". En skön humorkväll i lägereldens sken. En utmärkt start på valborgsmässoaftonen.
Biljetter


7 maj: "En tjej, en engelsman och en man med gitarr - kan det bli mycket roligare?" En fantastisk kväll med Yvonne Johnsson, Ben Richards och Ola Aurell.
Yvonne Johnsson är enormt uppskattad hos alla som sett henne. Hennnes grundsmåländska syn på livets förtretligheter är ofta helt knäckande. Många har sett henne som "Kalmarkärringen" i Ballar av Stål på Kanal 5. Men det är live hon skall upplevas. Ben Richards är relativt färsk på den svenska standup-scenen. Hans finurliga funderingar om det han ser är galet kul. Ben kommer snart att ses överallt. Ola Aurell är fantastisk, det vet de flesta nu. Han har varit i tv och på radio att vi redan börjar sjunga med i hans roliga låtar. En underbar personlighet gör att hans fans-skara växer snabbare än SJ:s klagomålstelefonkö vid ett litet snöfall. BungyComedy - nybörjartävlingen alla pratar om. MC: Jakob Öqvist samt Anders Celin och Klas Åkerblom.
Biljetter

14 maj: SEMIFINAL BungyComedy - nybörjarklubben som alla pratar om
BungyComedy är landets främsta plantskola för nya komiker. Petra Mede vann första säsongen 2005. Björn Gustafsson kom tvåa säsongen därefter. Soran Ismail, Kristoffer Applequist, Messiah Hallberg, Jonatan Unge och Aron Flam är andra. Hela kvällen inramas med etablerade komiker som värmer, pausunderhåller och avslutar. En kväll full av skratt, nervositet och spänning. MC: Isak Jansson.
Biljetter

21 maj: Bakis i burkan med Zinat Pirzadeh
Zinat bjuder på en föreställning full av ironi, kärlek och krockar, där ingenting är heligt. Med konsten att provocera och ifrågasätta bjuder hon sin publik till en ny värld. En föreställning av och med Zinat iklädd i burka men där Zinats ord aldrig tidigare varit mer naket. En timmes skrattresa med stjärnkomikern Zinat Pirzadeh. Aktuell med sin hyllade debutroman "Fjäril i koppel". Känd från bland annat sitt uppskattade sommarprogram samt som barnmorskan i Solsidan.
Biljetter

28 maj: FINAL BungyComedy - nybörjarklubben som alla pratar om
Alltid slutsålt! Alltid tryck! Alltid de nyaste komikerna först! BungyComedy är landets främsta plantskola för nya komiker. Petra Mede vann första säsongen 2005. Björn Gustafsson kom tvåa säsongen därefter. Soran Ismail, Kristoffer Applequist, Messiah Hallberg, Jonatan Unge och Aron Flam är andra. Hela kvällen inramas med etablerade komiker som värmer, pausunderhåller och avslutar. En kväll full av skratt, nervositet och spänning. MC: David Druid.
Biljetter