Standup-stjärnan Eddie Griffin till Stockholm

Eddie Griffin har utsetts till en av världens bästa komiker någonsin av Comedy Central och gjort sig känd för rappa skämt och träffsäkra imitationer. I höst kommer han till Sverige för första gången och gästar China Teatern med föreställningen Living Legend Tour. Biljetterna släpps onsdagen den 20 augusti.

Standup-komikern Eddie Griffin har stått på scen i över 20 år och vågat skämta om allt från rasism och politik till vardagssituationer och fördomar. Han har även gjort karriär som skådepselare och medverkat i över 50 filmer samt vunnit pris för en av huvudrollerna i humorserien Malcolm and Eddie. Som artist har han dessutom släppt två album och medverkat på skivor av Dr Dre, Snoop Dogg och T-Pain.

Nu gör komikern sitt första Sverigebesök någonsin. Den 18 november kommer han till China Teatern med världsturnén Living Legend Tour, och den som går för att se honom kan räkna med högt tempo och rapp humor på scen. Men också en välkänd förmåga att växla mellan karaktärer och imitera med både röst och kroppsspråk - Eddie Griffins framgångsrecept.

Datum: 18 nov

Biljetterna släpps onsdag 20 augusti och säljs via Blixten.se och Ticnet.se

Mer information: China Teatern