Stans långsammaste affärslunch på Caina

Stans långsammaste affärslunch på Caina

Nobis Hotels restaurang Caina serverar klassiska italienska rätter i modern tappning, baserade på säsongens råvaror. Nu inför restaurangen tillsammans med köksmästare Luciano Aru ett nytt sätt att äta affärslunch på. Gästerna ska kunna njuta av den italienska maten i lugn och ro - som man gör i italien.

Lunchen lovar en autentisk italiensk upplevelse som omfattar en unik antipasti misti-buffé, huvudrätt med kött, fisk eller pasta och en liten italiensk dessert. Det går även att beställa enstaka rätter från à la carte-menyn eller antipasti-buffén.

- Hit kommer man lite extra hungrig och med lite extra tid, säger Malin Portnoff Jellby, restaurangchef. Lunchen är ju något speciellt i Italien, en höjdpunkt på dagen som man gärna ger lite ytterligare utrymme och det vill vi återskapa här på Caina. Dessutom vill vi erbjuda lite festligare dryckesalternativ, fast kanske i en mer svensk "lagom-tappning", med både viner och dry martinis i halvstorlekar.


Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.