Nobis Hotels restaurang Caina serverar klassiska italienska rätter i modern tappning, baserade på säsongens råvaror. Nu inför restaurangen tillsammans med köksmästare Luciano Aru ett nytt sätt att äta affärslunch på. Gästerna ska kunna njuta av den italienska maten i lugn och ro - som man gör i italien.
Lunchen lovar en autentisk italiensk upplevelse som omfattar en unik antipasti misti-buffé, huvudrätt med kött, fisk eller pasta och en liten italiensk dessert. Det går även att beställa enstaka rätter från à la carte-menyn eller antipasti-buffén.
- Hit kommer man lite extra hungrig och med lite extra tid, säger Malin Portnoff Jellby, restaurangchef. Lunchen är ju något speciellt i Italien, en höjdpunkt på dagen som man gärna ger lite ytterligare utrymme och det vill vi återskapa här på Caina. Dessutom vill vi erbjuda lite festligare dryckesalternativ, fast kanske i en mer svensk "lagom-tappning", med både viner och dry martinis i halvstorlekar.