Stjärnkockar öppnar restaurang och lanthandel i Sundbybergs nya stadsdel

Stjärnkockar öppnar restaurang och lanthandel i Sundbybergs nya stadsdel

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Nu står det klart att stjärnkockarna Tareq Taylor och Paul Svensson öppnar en kombinerad restaurang och lanthandel i den nya stadsdelen Fabriksparken i Sundbyberg. Här blir det hållbart och lokalt tänk.

- Vi jobbar båda mycket med att minska svinnet och spillet i matbranschen, och här kommer vi att servera hälsosamma, ekologiska maträtter samt ett noga valt utbud av lokala kvalitetsråvaror, berättar Paul Svensson i ett pressmeddelande.

För Tareq Taylor, som även är delaktig i utformningen av Fabriksparkens bostäder, känns området helt rätt.

- Vi väljer att öppna i Fabriksparken eftersom det ligger i ett av Sundbybergs bästa lägen och för att vi tror på området som destination. Här skapar Skandia Fastigheter plats för ett socialt och hållbart liv, och det känns spännande att fortsätta vara en del av en stadsdel med människors välbefinnande i fokus, säger han.

Restaurangen, som får omkring 60 sittplatser, planeras att öppna i september 2019. Samtidigt ska den första etappen i Fabriksparken med 150 bostäder stå färdig för inflyttning.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.