Stjärnspäckad konsertsommar på Smådalarö Gård

I sommar bjuder skärgårdshotellet Smådalarö Gård in till sin populära konsertsommar för fjärde året i rad - den här gången med finbesök av svenska stjärnmusiker som Loreen, Jakob Hellman och Linnea Henriksson.

Konsertsommaren, som går under namnet SDG Live, drar igång den 13 juli med Love Antell och pågår därefter i fem veckor på nyrenoverade Smådalarö Gård. Under sommaren uppträder till exempel Linnea Henriksson, bland annat aktuell i TV4:s Så mycket bättre och med den officiella VM-låten till årets fotbolls-VM.

- Årets artister representerar en bra mix enligt något för alla-principen - skärgårdsgäster, hotellgäster, sommarboende, bofasta och båtfolk kommer alla att kunna få en härlig sommarkväll hos oss, säger Åse Sinnby, hotellchef på Smådalarö Gård.

Spelningarna bjuder på intima musikupplevelser i mysig skärgårdsmiljö, något som har blivit ett omtyckt inslag bland besökarna.

- Att uppleva musiken och artisten så nära, tillsammans med riktigt god mat och dryck har visat sig vara ett mycket uppskattat koncept. Miljön i krogen, med Hemviken alldeles utanför fönstret, skapar sen den perfekta inramningen för ett härligt sommarminne, fortsätter Åse Sinnby.

Biljetter till konserterna säljs på sdglive.se, och där kan man även boka bord i skärgårdskrogen och rum på hotellet om man vill stanna kvar.

Sommarens artister på Smådalarö Gård
Love Antell – 13 juli
Pernilla Andersson – 18 juli
Jakob Hellman – 25 juli
Mikael Wiehe – 1 augusti
Linnea Henriksson – 8 augusti
Loreen – 18 augusti

Smådalarö Gård ligger ca 45 min från Stockholm city och nås med båt, bil eller buss.

Läs mer och boka biljetter här.

Artikeln är skriven i samarbete med Sabis.