Stockholm Burlesque Festival på Berns

Stockholm Burlesque Festival är här med pompa och ståt! Nu bjuds alla modiga och nyfikna in till en häpnadsväckande varietéfestival på Berns Salonger med start redan den 27 oktober för er som vill ha en sneaky-peak. Till och med den 31 oktober kan du uppleva häftig musik, goda drinkar och fabulösa uppträdanden med korsetter och strass.

Stockholm Burlesque Festival visar olika shower varje dag, det kommer bland annat att bjudas på OCTBOOBERFEST med Rosa Bandet-gala. På scenen uppträder svenska som internationella artister och målet är att föra samman den svenska och den skandinaviska burleskscenen. Både nya och redan välkända talanger presenteras i den glamourösa, humoristiska och vågade scenunderhållningen. Bland annat kommer den svenska gruppen Knicker Kittens att synas i rampljuset. För att se hela schemat klicka här.

Är du även sugen på att kolla in snygga foton med burlesk-tema kan du besöka Berns lobby där utställningen Swedish Burlesque Calendar 2011 visas. Från den 21 oktober till den 15 december kan du se tolv burleskartister representera varsin kalendermånad. Det var konstnären Johan Paul Bichard och artisten Fräulein Frauke som tillsammans med artisterna skapade kalendern.

Stockholm Burlesque Festival

Plats: Berns Salonger

Datum: 28-31 oktober

Pris: Helgpass 990 kr exklusive serviceavgift, 520 kr för fredag till lördag och 290 kr för endagspass.
Åldersgräns: 20 år

Biljetter: Ticnet


Swedish Burlesque Calendar 2011

Plats: Berns lobby

Datum: 21 oktober till 15 decmber

Pris: Fritt inträde

Öppet: Dygnet runt

Obs. Bilden har ej med just denna show att göra