Stockholm International Dance Week

Njuter du av att se människor dansa? Satt du bänkad framför TV4s Let's Dance? Blev du själv sugen på att testa alla häftiga danssteg? Nu har du chansen! Det är dags att slå upp portarna till Stockholm International Dance Week.

Mellan den 7 och 15 juni fylls Stockholms gator, torg och tunnelbanevagnar av danssugna killar och tjejer från hela landet samt den yttersta internationella världseliten. Tusentals duktiga dansare möts i huvudstaden för att slåss om ett gäng åtråvärda titlar och medaljer i det största dansarrangemanget i svensk historia. Här har du möjlighet att se proffsen "in action" och roffa åt dig personliga tips från de allra bästa. Mellan tävlingarna kan du själv svänga dina lurviga på något av alla dansgolv, under denna dansvecka är du nämligen både åskådare och deltagare.

Globen, Annexet och Hovet är dansveckans knutpunkter men ett stort antal evenemang kommer att ske på stans torg, barer, nattklubbar och köpcentra.

Till vissa av veckans evenemang krävs biljett, dessa går att köpa på globearenas.se, ticnet.se samt hos ditt ATG-ombud. De flesta arrangemangen har dock gratis drop-in.

Som den dansare jag är får jag lyckorus bara jag tänker på Stockholm International Dance Week. Att dansa gör en glad, testa!

Läs mer på danceweek.se.