Stureplansgruppen öppnar ny bardestination

Stureplansgruppen öppnar ny bardestination

På nyöppnade Tjalans ska man få en internationell barupplevelse med hemmakänsla och lättillgänglighet. Bakom satsningen står Stureplansgruppen tillsammans med krog- och nöjesveteranen Henrik Tjalan.

Tjalans hade premiär den 26 oktober i Grand Escaliers gamla bardel Esque där numera restaurang Videgård huserar, en trappa upp i Sturegallerian. Här står musiken i centrum - även vad gäller dekoren, som fått drag av rock, punk och disco.

- Inspirationen kommer från otaliga resor där restaurangen och baren varit resmålet och inte specifikt staden. Musiken har fört oss dit, med allt från festivaler i Liverpool, en strand i Kroatien, en bar på Manhattan till en bakgata i Berlin. Till detta kommer såklart totalupplevelsen med sköna miljöer som gör det lätt för folk att trivas i, säger Henrik Tjalan.

Henrik Tjalan har tidigare varit med och startat upp flera succérestauranger och nattklubbar i Sverige, bland annat sommarklubben Port Du Soleil och restaurangen Peacock Dinner Club. Han har även haft internationella dj-spelningar med disco och house som signum.

Information