Summer Session på Fabriken

I helgen lovas det premiär för Summer Session på Fabriken. Bakom fredagssatsningen står värdarna All Out Dubstep och Traffic som glatt bjuder på dubstep och drum 'n' bass samt på lördagar Stockholm Underground och självaste Fabriken som levererar högkvalitativ house, techno och progressive. Det ska satsas stort men samtidigt erbjudas schyssta dörrpriser och två dansgolv varav ett utomhus. Där ska det pimpas upp med palmer, serveras mat från kolgrillen och annat roligt. Dessutom glada timmar i baren från kl 20-23.

11/6: En grym bokning och han heter Jakes (UK) och sägs vara en legend inom genrerna dubstep och drum 'n' bass som kommer att hålla till vid stora, medans på lilla är det Marcus Price från Sverige som bjudit in fyra ghettohousekompisar från Usa och Frankrike som tillsammans med honom får slåss om skivtallrikarna.

12/6: På lördagen fortsätter bravaderna med inbjudna gäster som tech-house producenten technoBeckers (D-Nox and Beckers) och Charles Gudagafva känd som Pleasurekraft. Aktuell med "Tarantula" och en ny remix av Miles Dyson - Hearts under fire (pk remix)

Summer Session

Fabriken | Entré: 80 kr (20-00) 120 kr (00-03) | 20 år