Summerburst återvänder till Stadion 2018

I mars släpptes nyheten om att festivalen återvänder till platsen där allt en gång började; Stockholm Stadion. Under ett par år har festivalen hållit till på Gärdet inte långt ifrån orginalplatsen. Summerburst gör sitt sjunde år i Stockholm den 15-16 juni med artister som Axwell/\Ingrosso, Martin Garrix, Galantis och Diplo.

I slutet av november släpptes biljetterna och en stor del av lineupen för Summerburst 2018. I samband med detta meddelades också att festivalen i Stockholm flyttar från Gärdet.

- Vi ÄLSKAR Stadion och Summerburst gör sig absolut bäst i den härligt inramade nattklubbsmiljön som uppstår där. Det är helt klart bästa stället att göra Sveriges största nattklubb på! Vi är sjukt nöjda med Ullevi för Summerburst i Göteborg och nu har vi äntligen lyckats lösa samma variant på Stockholms Stadion också – med hela tre scener, säger Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst.

Summerburst genomförs 1-2 juni på Ullevi i Göteborg och två helger senare i Stockholm. För årets lineup lät festivalledningen sin trogna publik rösta fram de artister de helst ville se.

”Vi har världens bästa publik som verkligen engagerar sig i festivalen. För att ge tillbaka kärlek till dem har vi låtit dem rösta fram de artister de önskar se på festivalen och det är just dessa önskemål vi gjort allt för att tillgodose. Vi vet också att det ända sedan vi lämnade Stadion 2013 varit en stor önskan från publiken att vi en dag ska komma tillbaka. Summerburst 2018 kommer bli det bästa året någonsin!”, fortsätter Anders Boström.

Festivalerna i Stockholm och Göteborg gästas av Axwell /\ Ingrosso, Martin Garrix, Alan Walker, Nicole Moudaber, Heidi, Benny Benassi, La Fleur, Deorro och Will Sparks. Göteborgsupplagan får tillskott av Armin Van Buuren och Hardwell och till Stockholm kommer bl.a. Diplo och svenska Galantis.

I samband med platsbytet adderas även några artister till line-up:en. Tillkommer gör State of Sound, Tungevaag & Raaban, Brohug, Booka Shade Live, Josefin Rosen för båda städer. Sebjak, Very Addictive och Öszur Can för Love Affair i Stockholm och Too Many Left Hands, Ali Rouass, Jacky och Shakarchi & Stranéus för Göteborg.