Superior Challenge 6, Lion's Den

Förbered er på en upplevelse utöver det vanliga, det är dags för Superior Challenge som är Skandinaviens största MMA event. Den 29 oktober på Hovet i Stockholm kan du vara med om årets actionfyllda kampsportupplevelse Superior Challenge 6, Lion's Den. Arenan kommer att fyllas med MMA - proffs som visar var de går för när det kommer till kamp- och hybridsport i både stående och liggande position. Tidigare deltagare i Superior Challenge har bland annat varit brottare från OS- till landslagsnivå. Eventet har också gästats av kända thaiboxare, judoproffs och Sambo-världsmästare. Läs mer om MMA och regler här.

När du väl är bänkad på läktaren kommer förmatcher att köra igång som följs av en "Show opening" och en presentation av kvällens fighters. Sen kommer det som alla har väntat på nämligen kvällens matcher som pågår i tre timmar med en 20-minuters paus. Men tillställningen slutar inte här, efter den grymma kampsportsshowen kan du nämligen haka till Superior Challenge stora efterfest, som arrangeras på olika nattklubbar mitt i stan.. Mer info här.

Se Trailer här| Rekommenderas från 15 år | Biljetterna varierar från 395 till 1595 kr och kan förbokas| Biljetter säljs i dörren i mån av plats. | Ticknet.se